Producenter

  • Angiuli Donato

    Angiuli Donato

    Angiuli Donato startede deres vinproduktion i 1880. Brødrene Vito og Giuseppe der nu kører firmaet er 3. generation af vinbønderne. 

  • Antica Cascina dei Conti di Roero

    Antica Cascina dei Conti di Roero

    Antica Cascina dei Conti di Roero ligger i Roero området i Piemonte.

  • Antonio Bellicoso

    Antonio Bellicoso

    Vinene fra Antonio Bellicoso er et eksempel på at man med enkle midler og under simple forhold, men med et passioneret engagement kan skabe produkter af fremragende kvalitet og med stor værdi for pengene. Selvom vi taler om produkter, der er vanskelige at finde på markedet da de kun produceres i ganske begrænset antal.

  • Biasiotto

    Biasiotto

    Biasiotto er en Prosecco specialist som startede helt tilbage i år 1900, beliggende i det oprindelige Prosecco område Valdobiadene.

  • Bryghuset Møn

    Bryghuset Møn

    Alle øl på Bryghuset Møn har sin oprindelse på det skønne Møn. Vi anvender udsøgte råvarer, og brygger vores øl med troen på traditioner samt vores brygmesters omhu og meget høje kvalitet. 

  • Ca Botta

    Ca Botta

    Ca ´Botta råder over 21 Hektar land, beliggende 500 m.o.h. De købte markerne for 12 år siden, men vinstokkene er mere end 40 år gamle. De råder desuden over 20 hektar lejet jord på den anden side af Garda søen, nær Salo, men her producerer de hvide vine, primært riesling.

  • Camparo

    Camparo

    En lille meget miljøbevidst producent i hjertet af Piemonte, der producerer økologiske og vegansk vine af meget høj kvalitet.

  • Cantina Colli Ripani

    Cantina Colli Ripani

    Colli Ripani er et vinkooperativ fra Ripatransone i Marche. Marche er en region kendt for sin gamle tradition for vinfremstilling og Colli Ripani spiller rollen som en moderne fortolker af denne historie meget godt.

  • Chiesa del Carmine

    Chiesa del Carmine

    Chiesa del Carmine producerer vine på lokale druesorter som bl.a. Sagrentino. 

  • Colle degli Angeli Paradisone

    Colle degli Angeli Paradisone

    Forestil dig den mindste vingård i Montalcino, med blot 2 hektar jord, en ejer med store ambitioner, der stolt fortæller at han kender vingården bedre end hans egen bukselomme, og så har du Paradisone. 

  • Corte Lenguin

    Corte Lenguin

    Familien Vantinis vingård, Corte Lenguin, ligger midt i Valpolicella områdets classico zone. Lorenzo og Silvio Vantini er henholdsvis 2. og 3. generation, som fører familiens vintradition videres fra den nuværende vingård.

  • Futura 14 di Bruno Vespa e Figli - Vespa Vignaioli per Passion

    Futura 14 di Bruno Vespa e Figli - Vespa Vignaioli per Passion

    Italiensk tv-personlighed Bruno Vespa og hans to sønner, Alessandro og Federico, har sammen begyndt denne produktion i Manduria i regionen Apulien. Stærkt hjulpet af Italiens mest anerkendte ønolog Riccardo Cotarella

  • Giorgio Cecchetto

    Giorgio Cecchetto

    Man siger at en vin reflekterer en vinmagers personlighed, og Giorgio Ceccchetto er bestemt en sjov blanding. På den ene side meget interesseret i forskning og eksperimenter, på den anden side har traditioner også stor betydning for hans måde at dyrke vin på.

  • Palazzone

    Palazzone

    Giovanni Dubini og hans team skaber vine af stor holdbarhed og kompleksitet hvilket også ses af de præmier han opnår på sine fantastiske hvidvine.

  • Tenuta Garetto

    Tenuta Garetto

    Hos Allesandro Garetto føler man sig altid velkommen, og hans passion for den vin han laver giver en helt fantastisk stemning.

  • Terre Di Ger

    Terre Di Ger

    Terre Di Ger sætter en stor ære i at præsentere vine der er stærkt præget af terroir. Vingården, der ledes af Gianluigi Spinazze og sønnen Robert, blev dannet i 1986 af kærlighed til området og entusiasme for vin. De bedste marker blev udvalgt, opkøbt og beplantet, og i dag bliver der produceret ca. 10 forskellige vine. Spinazzefamilien ved at god vin starter med seriøs pleje af vinstokkene i marken; så der bliver holdt godt øje med både stokke og druer fra beskæring til høst.

  • Zyme

    Zyme

    Zyme, der drives af Celestino Gaspari, adskiller sig markant fra andre vinproducenter ved at træffe valg der ofte går imod de gængse tendenser i den traditionelle vinverden, men ikke for at gøre oprør mod traditionerne, tværtimod. Her mødes det klassiske og det innovative i en perfekt balance. Der bliver dyrket bæredygtigt, Gaspari er meget opmærksom på at mennesket har fået til opgave at bruge, men også beskytte det lille område af jorden vi hver især er på. Det er vigtigt for ham at forstå og respektere den balance der skal være mellem naturen og mennesket. At jorden ikke skal manipuleres, men tages af, hvilket udtrykkes i firmaets logo, pentagonen der symboliserer de elementer der skaber den perfekte vin: vinstokken, jorden, mennesket, vandet og solen.