Note Yellow
search
  • Note Yellow

Note Yellow

199,00 kr.
Inkl. moms

 Livet er en kontinuelig søgen efter inspiration, en vekslen mellem overraskelser der giver hverdagen mening med samme elegante vitalitet som karakteriserer Yellow Note. Den prestigiøse blanding der forener to fremragende sorter, Pinot Grigio og Pecorino, mætter dine smagsløg med en overbevisende nydelse. 

Efter afsløringen af dens strågule farve med grønne refleksioner, når den et sansemæssigt højdepunkt takket være de duftende noter af frugt og blomster, før den afslører hele dens perfekt afbalancerede og vedvarende elegante struktur.

Mængderabat

Antal Enhedsrabat Du sparer
6 10% 119,40 kr.
Antal

  Sikkerhedspolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

  Forsendelsespolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

  Returneringspolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

Drue(r) Pinot Grigio og Pecorino
Høst Første halvdel af oktober.
Udbytte 4.000 liter pr. hektar.
Vinfremstillingen Macerationen finder sted ved lav temperatur efter afstilkning af druerne og den efterfølgende alkoholiske gæring i temperaturkontrollerede rustfri ståltanke.
Farve Strågul med grønne refleksioner.
Duft Noter af frugt som æble, ananas, brombær foruden kamille.
Smag Dejlig tekstur, meget vedvarende.
Alkohol (vol) 13,5 %.

Livet er en kontinuelig søgen efter inspiration, en vekslen mellem overraskelser der giver hverdagen mening med samme elegante vitalitet som karakteriserer Yellow Note. Den prestigiøse blanding der forener to fremragende sorter, Pinot Grigio og Pecorino, mætter dine smagsløg med en overbevisende nydelse. Efter afsløringen af dens strågule farve med grønne refleksioner, når den et sansemæssigt højdepunkt takket være de duftende noter af frugt og blomster, før den afslører hele dens perfekt afbalancerede og vedvarende elegante struktur.

23 Varer

Du vil eventuelt også synes om

chat Anmeldelser (0)