Campo del Guardino, Orvieto Classico Superiore DOC
  • Campo del Guardino, Orvieto Classico Superiore DOC
  • Campo del Guardino, Orvieto Classico Superiore DOC

Campo del Guardino, Orvieto Classico Superiore DOC

165,00 kr.
Inkl. moms

En fantastisk hvidvin med et kæmpe lagringspotientiale.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 148,50 kr. Op til 99,00 kr.
Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Drue(r) Procanico 50%, Grechetto 30%, Verdello, Drupeggio og Malvasia 20%. Giovanni Dubini mestrer evnen til at kunne blende disse 5 lokale druer til perfektion. Han laver forskellige blends som han så blindsmager sammen med sin søn og derved udvælger de den mest perfekte blend for hvert år. Han siger at nogle gange er det kun 1-2% af en drue der gør hele forskellen på den endelige smag.
Vin distrikt Rocca Ripesena, Umbrien.
Jordbund Kalkaflejret ler. Enkeltmarksvin, vinen er opkaldt efter bakken der ligger øst-nordøst vendt 260 m.o.h.
Plante oplysninger Høstudbytte 8 tons pr. hektar, der tyndes omhyggeligt ud, for at have de bedst mulige klaser af Procanico og Grechetto.
Vinfremstillingen Druerne presses blødt. Gærer 20 dage ved en konstant temperatur på 20 grader i rustfrit stål. Efter at være blevet flasket lagrer vinen horisontalt i min. 18 måneder i en Tufohule i det nærliggende bjerg.
Farve Intens strågul.
Duft Først en skarp græsagtig duft, efterfulgt en dyb og vedvarende bouquet.
Smag I munden føles den silkeblød, tør og med udpræget mineralitet og tilstrækkelig krop til at holde og udvikle en fuld, levende og vedvarende smag.
Alkohol (vol) 13%, restsukker 3 gr./l.
Serveringsforslag Rigtig god til krydrede retter, og særlig bemærkelsesværdig til tradtionelle umbriske retter af lyst kød, vildt og kylling.
Serveringstemperatur Ca. 6-8°C
Lagringspotientiale Drikkeklar, men vil kun blive bedre gennem de næste min. 20 år.

42 Varer

Specifikke referencer

Ny vare