

Du kan læse mere på sundhedsstyrelsens hjemmeside
Vinen der aldrig fandtes:
Det minimalistiske label med den sort/hvide kontrast illuderer Rondinella druens naturlige genetiske mutation fra rød drue til hvid.
Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Drue(r) | Rondinella bianca 60%, Gold Traminer 15%, Kerner 15%, Incrocio Manzoni 10% |
Område | Negrar, Illasi, Tregnago (Verona) |
Jordbund | Kalksten og ler |
Arbejdet i marken | Organisk gødning, manuel udtynding af skud, blade- og klaser. Høst mellem 2. og 3. uge i september |
Vinfremstilling | Afstilkning og presning, adskillige timers maceration på skindet, vinen får lov at “sætte sig” ved 7-8 grader, kontrolleret gæring i tanke i ca. 20 dage. Modner på gærcellerne i tanken i min 6 mdr., vendes ugentlig i denne periode. Dettte giver aromaerne af gær og popcorn. |
Lagring | 24 mdr. på amerikanske barriques, samt yderligere lagring på flaske inden frigivelse. |
Farve | Gennemsigtig, med grønlige og lys gule toner. Imponerende gardiner. |
Duft | Delikate noter af vilde forårsblomster, frugt, landlige urter, akacie, primula, Golden Delicious æbler, pink grapefrugt, mint, vanilje, hyldeblomst. Delikat og elegant, med perfekt balancerede aromaer. |
Smag | Forførende, interessant med en markant krydret tone, rig, kompleks, fed og cremet, mineralsk med lang eftersmag. |
Produktion | 20.000 fl. årligt. Produceret 1. gang i 2005. |
Serveringsforslag | Fremragende som aperitif, også lækker til skaldyr, fisk, risotto og asparges, bedeblade og supper. |
Serveringstemperatur | 10-12°C |
Lagringspotientiale | Drikkeklar nu, men perfekt selv efter 10 år! |