VELKOMMEN

Er du over 18?

Ja Nej

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe hos DenGodeVino.dk


Liste over varer efter mærke Antica Cascina dei Conti di Roero

Antica Cascina dei Conti di Roero ligger i Roero området i Piemonte.

Antica Cascina dei Conti di Roero ligger i Roero området der er på UNESCOs liste over verdens natur arv pga. dens skønhed. De har 14 Hektar vinmarker og producerer ca. 100.000 flasker årligt. De dyrker biodynamisk i marken og vinificerer økologisk i kælderen. Siden 2016 har de været med i “the green experience”. En certificering af dem der ønsker at dyrke bæredygtigt, hvilket bl. a. indebærer grøn gødnings teknik og at de sår blomster i vingården. Deres kerneværdi er at det skal være 100% autentisk alt hvad de laver. De håndplukker alle deres druer i små kurve der med det samme føres til vineriet og presses. For dem er vinproduktion ikke et job, men en livsstil.

Daniela og Luigi (Gigi) overtog gården fra hendes forældre i starten af 90´erne, kort efter de var blevet gift. De er begge lokale der er født og opvokset i området og fået landbrug ind med modermælken. De bruger udelukkende lokale druer: Arneis, Favorita, Barbera og Nebbiolo. Deres mål er at skabe vine der er præget af terroir og derfor bruger de lang maceration på 30-40 dage. 

Alle deres tanke er temperaturkontrollerede og de har også temperatur kontrol på deres lager. De bruger små barriques, men kun brugte træfade, deres filosofi er at bruge “så lidt træ som muligt, så kort tid som muligt og aldrig nye fade”. Den eneste undtagelse er for Nebbioloen hvor de ærer traditionen og bruger store træfade. De har i alt ca. 3 store tønder og 50 små barriques.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)