Glentauchers 21 år's Single Malt
search
  • Glentauchers 21 år's Single Malt

Glentauchers 21 år's Single Malt

959,00 kr.
Inkl. moms

Delikat 21 års whisky med enorm blødhed og fylde.

Antal

  Sikkerhedspolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

  Forsendelsespolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

  Returneringspolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

Ophavsland Skotland
Destilleri Glentauchers
Region Speyside
Type Single cask
Alder 21 år
Alc. Styrke 52,8%
Cask Bourboncask nr. 3869
Aftapper Skt. Klemens Malt
Størrelse 70 cl
Aroma Allerede ved skulderhøjde, bliver man indbudt af en herlig malt whisky duft. Når man så får næsen i glasset, mødes man af en spids bouquet af hvid peber, salmiakbolsjer og fadkarakter. Desuden dufter man vanilje, bivoks, mæsket korn og stødt sukker. Dernæst ledes tankerne hen på honning, citrus, tørret græsstrå og revet appelsinskal. Man dufter også gyldne æbler, engelsk lakrids, karamel og hvid chokolade. Efter lidt tid i glasset åbnes der op for nogle lækre floraliske toner, samt lidt smør i baggrunden.
Krop Fyldig med god styrke, let sødme og fine tanniner.
Smag Styrken fylder godt i munden og giver toner af chili blandet med karamel. Dernæst åbner den for fadpræg i form af vanilje, sammen med lidt fyrretræ og honning. Man fornemmer også de grønne urter fra køkkenhaven, samt en god blanding af forskellige nødder. Derudover kan man smage modne frugter som ananas, grape og æble blandet med abrikosmarmelade. Den har en lang eftersmag, med en varm karakter af lakrids, Bourbon, grøn te og sandkage.
Oplevelse Glentauchers 21 år Single Malt er en klassisk og moden Speyside oplevelse, som ikke bare er virkelig god, men også helt unik!

3 Varer
chat Anmeldelser (0)