
Du kan læse mere på sundhedsstyrelsens hjemmeside
Lækker rosé lavet udelukkende på Sangiovese-druen.
5 ud af 6 stjerner på Flaskehalsen.nu
Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Drue(r) | 100% Sangiovese |
Region | Le Marche |
Produktionsområde | Ripatransone og området deromkring. |
Høstudbytte | 10-11 tons pr. hektar. |
Vinfremstillingen | Der anvendes cyromaceration, der betyder at de knuste druer holdes ved lav temperatur inden fermentationen, for at opnå kraftigere aromaer. Vinificeres uden skind og presses blødt. Bundfaldet adskilles fra den ugærede most. Til slut gærer mosten ved kontrolleret temperatur. |
Farve | Lys pink farve |
Duft | Frugtrig og frisk bouquet med noter af hvid fersken og jordbær, samt hints af hindbær og andre røde frugter. Desuden fornemmes Sangiovese druens karakter tydeligt i næsen |
Smag | Frugtrig og harmonisk i munden. |
Alkohol (vol) | 12,5% |
Serveringsforslag | Aperitif, pastaretter med tomat, kød- eller fiskebaserede supper. |
Serveringstemperatur |
12-14°C |