Valpolicella Ripasso DOC.
  • Valpolicella Ripasso DOC.
  • Valpolicella Ripasso DOC.

Valpolicella Ripasso DOC.

125,00 kr.
Inkl. moms

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 112,50 kr. Op til 75,00 kr.
Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Drue(r) 60% Corvina Veronese, 25% Corvinone, 15% Rondinella.
Vin distrikt Valpolicella, Veneto
Vinfremstilling De håndplukkede og nøje udvalgte druer høstes i begyndelsen af september og indtil den første uge af oktober. Druerne puttes forsigtigt i kurve og tørres med frisk udendørs bjerg luft vha. et ventilations system. Druerne presses i november når der kun er 80% af volumen tilbage. Maceration og gæring foregår i rustfri ståltanke med brug af Ca Bottas patenterede teknik der vender “hatten” 25 gange i døgnet og derved opnår op til 30% højere smagskoncentration. Macerationen varer 5 dage ved en temperatur under 8 grader, og gæringen varer 10 dage ved en temperatur under 20 grader. I december tilføres de tørrede, pressede druer fra Amarone til vinen og den gærer for 2. gang i 7 dage ved en temperatur under 20 grader.
Lagring 6 mdr. lagring i små amerikanske egetræsfade.
Druer 1,4 kg. friske druer i hver flaske.
Farve Dyb rubinrød
Duft Krydderier som timian, fennikel, mandler, sorte røgede kirsebær og træ i næsen.
Smag I munden findes modne bær noter. Unge og fløjlsbløde tanniner med hints af peber, jordbær og frisk græs samt kirsebærmarmelade. En lang eftersmag med mineralske noter og bær toner.
Alkohol (vol) 13,6%
Lagringspotientiale Vinen vil beholde sine karakteristika selvom den får nogle år på bagen.

39 Varer

Specifikke referencer

Ny vare

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Valpolicella Ripasso DOC.

Write your review