

Du kan læse mere på sundhedsstyrelsens hjemmeside
Super Barbera d'Asti Superiore fra vores ven Alessandro Garetto.
Vinen har opnået den ypperste anerkendelse i Italien, nemlig 3 glas i 'Gambero Rosso'!
Desuden har vinen fået maksimale 5 stjerner hos VinAvisen!
Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Drue(r) | 100% Barbera |
Vin distrikt | Barbera d’Asti Superiore |
Jordbund | Ler- og kalkholdig jord |
Plante oplysninger | Planterne vokser som espalier og beskæres som guyot i traditionel Piemontesisk stil. Plantetætheden er 4.500 planter pr. hektar. Udbyttet er 30-33 hl. pr. hektar. Markerne ligger 300 m over havets overflade og på sydvendte skråninger. Markerne strækker sig over 4,6 hektar. |
Høst | Druerne håndplukkes i slutningen af september. |
Vinfremstillingen | Vinificeres på traditionel vis i 15 dage. Lagres i 12-14 md. på næsten nye små franske egetræsfade. Dernæst lagres vinen i næsten et år på flaske inden den frigives. |
Farve | En intens mørk rubinrød farve. |
Duft | Lagring i træfade fremhæver bouqueten med toner af røde bær, blomme, vanille og lakrids. |
Smag | Tanniner og syre giver vinen krop og fylde samt en behagelig og vedvarende eftersmag. |
Alkohol (vol) | 14,5% |
Produktion | Første gang produceret i 1996. |
Serveringsforslag | Ideel til kraftige retter, som rødt kød og vildt. |
Serveringstemperatur | Ca. 18°C |
Lagringspotientiale | Denne velstrukturerede vin vil selv efter 10 års lagring have samme høje kvalitet og vil kunne nydes med velbehag. |