Lacrima
  • Lacrima
  • Lacrima
  • Lacrima
  • Lacrima

No. 4 Lacrima di Morro d'Alba DOC

79,25 kr.
Inkl. moms

Lacrima di Morro d’Alba er en sjælden og meget lokal druesort. Der er kun meget få producenter der laver vin på denne drue. Det italienske ord ’Lacrima’ betyder tåre, og sorten har fået det navn, fordi de modne druer kan 'dryppe' tårelignende dråber af saft..

Antal
Sidste elementer på lager

 

Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Drue(r)

100% Lacrima di Morro d’Alba

Sjælden og meget lokal druesort. Der er kun meget få producenter der laver vin på denne drue. Det italienske ord ’Lacrima’ betyder tåre, og sorten har fået det navn, fordi de modne druer kan 'dryppe' tårelignende dråber af druesaft.

Region Le Marche
Produktionsområde Den lille kommune Morro d’Alba i provinsen Ancona.
Høstudbytte 10-11 tons pr. hektar
Vinfremstillingen Druerne macererer ved nedkølet temperatur inden gæring. Under den langvarige maceration vendes mosten regelmæssigt i lukkede ståltanke, inden de presses blødt.
Lagring Vinen modnes sammen med bundfaldet og bærmen, også kaldet ‘sur lie’ i ståltankene i minimum 3 mdr. inden den flaskes. Lagring på ‘sur lie’ giver vinen større kompleksitet og finesse.
Farve Intens rubinrød med violette refleksioner.
Duft Dyb aromatisk næse, med intense noter af blomster - specielt rosenblade og violer.
Smag Også i munden kan man fornemme blomster noter af roser og frugt. Vinen er frisk og dog tør. I eftersmagen finder man hindbær og lette tanniner. Frugtrig finish.
Serveringsforslag Ideel til tapas med pølse, skinke osv. Kan også bruges til både lyst og rødt kød. Eller om sommeren til grillet fisk og krydre kartofler.
Serveringstemperatur 16-18°C

1 Enhed

Specifikke referencer

Ny vare