Spumante Brut Rosé Maria Teresa
  • Spumante Brut Rosé Maria Teresa
  • Spumante Brut Rosé Maria Teresa

Spumante Brut Rosé Maria Teresa

165,00 kr.
Inkl. moms

Flot præmieret Nebbiolo bobler fra Alba i Piemonte.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 148,50 kr. Op til 99,00 kr.
Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Drue(r) 100% Nebbiolo
Vin distrikt Vezza D´ Alba, ca. 300 m.o.h. Syd-vest vendte marker.
Jordbund Sandet med lidt ler og kalk
Plante oplysninger Espalier- Guyot opbinding. 20 år gamle stokke.
Høst Håndplukkes i 20 kg. bakker sidst i august inden druerne er fuldt modne og derved bibeholdes syreniveauet.
Vinfremstillingen Straks efter nøje udvælgelse og plukning blødpresses druerne straks. Mosten falder til ro og starter så temperatur kontrolleret gæring i rustfri ståltanke ved 17-18 grader. Om foråret bliver basisvinen sammen med udvalgt gær og sukker flasket. Vinen foretager 2. gæring i flasken ved en konstant temperatur mellem 12-14 grader i min. 18 mdr. Altså vinificering som en “metodo classico”. Efter endt gæring hviler flasken endnu nogle måneder inden den frigives. Således at den samlede lagringstid bliver 24-36 mdr.i flasken.
Farve Brilliant blød pink/orange (laksefarvet) med god gennemsigtighed og med vedvarende bobler.
Duft Den har en åben parfume med hints af ristet brød, kirsebær og roser., sirupsagtig frugt. Men også appelsin, jordbær, melon og ristede mandler. Intens med behagelige bær og sure kirsebær, raffineret med sprøde noter af gær.
Smag Intensiv og langvarig smag af jordbær kiwi, lime, citrus og grønne æbler. Den har en diskret frugtrig sødme der hurtigt går over i tørhed. Balanceret med frisk syre, salt og mineraler. Den har en elegant og struktureret krop. En spumante med god balance. Blød og med bemærkelsesværdig friskhed.
Produktion 2.000 fl. Dedikeret til Danielas mor. Produceret første gang i 2011, som Deres 3. mousserende vin, et succesrigt eksperiment fra Gigi, som elsker bobler.
Serveringsforslag Aperitif, skaldyr, sushi, sashimi, orientalsk mad, risotto, pasta, hovedretter med fisk, grillede grøntsager og kød. Prøv den med pasta med rejer, avokado, hvidløg og rødløg eller grillet laks. Eller endnu bedre: grillet hummer! Kan også bruges til hvidt kød som kylling eller kalkun. Producentens anbefaling: rå vildlaks efter en dag ved stranden!
Serveringstemperatur Ca. 6-8°C
Lagringspotientiale Drikkeklar, men kan gemmes 6-8 år med godt resultat.

12 Varer

Specifikke referencer

Ny vare