Biasiotto Cabernet Spumante Demi sec
  • Biasiotto Cabernet Spumante Demi sec
  • Biasiotto Cabernet Spumante Demi sec

Biasiotto Cabernet Spumante Demi sec

130,00 kr.
Inkl. moms

Spændende 'rød' spumante lavet på Cabernet druen. En rig mousserende vin med en stærk personlighed. Balanceret, elegant og stolt. En vin der "skriger på opmærksomhed." Hele 91 point af Luca Maroni.

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Drue(r) 100% Cabernet Franc
Vin distrikt Codroipo. 4.400 planter pr. hektar med Guyot opbinding, giver et høstudbytte på 100 tons pr. hektar.
Vinfremstillingen Høstes sidst i september/først i oktober. Fremstilling af 1. del af mosten: efter at druerne er høstet, tippes de i en rustfrit ståltrailer og overføres straks til vinpressen, som adskiller stænglerne fra druerne og efterfølgende presser de. Herefter overføres pulpen til gæringsbeholderne, hvor mosten begynder at fudtrækkke farve fra skindet, der foregår en konstant og omhyggelig remixing. Afhængig af året, graden af modenhed, temperaturen og andre faktorer, der vurderes af vinproduktionsspecialisten, varer macerationen fra 10 til 12 dage. Gæringen foregår ved en kontrolleret temperatur på 26/28 ° C. Fremstilling af 2. del af mosten: omkring 30% af druerne, der er håndplukkede, sættes i et rum, der er specielt oprettet til tørring af dem i ca. 30 dage ved en kontrolleret temperatur og luftfugtighed. Efter tørring foregår macerationen og fermenteringen i kontakt med skindet. Når vinen er lavet af de to forskellige metoder, blandes den for at opnå et ensartet produkt. Sådan opnås basisproduktet til fremstilling af spumanten, som med tilsætning af rørsukker og udvalgt gær overføres til en autoklave til re-fermentering og dannelse af skum. Når spumanten er færdig, skal den afkøle til ca. -2 ° C i en periode over 6-12 mdr. Den sidste fase er aftapningen, som udføres med dampsteriliseret stålmaskiner og uden brug af kemiske produkter.
Farve Man ser allerede på farven at her er tale om en rig mouseerende vin med en stærk personlighed. Intens rubinrød, med nuanser af violet mens den er ung, strålende med en fin og vedvarende boblen.
Duft Afbalanceret, elegant og stolt, det er en vin, der kræver opmærksomhed. Stærkt krydret, duftende blanding af grøntsager og moden frugt.
Smag Behagelig sød (restsukker ca. 45 gr./l.), velsmagende og fyldt med en elegant tannisk tilstedeværelse, godt harmoniseret med en bred og vedvarende smagsfornemmelse.
Alkohol (vol) 12 %
Serveringsforslag Med sine behagelige egenskaber et velvalgt gastronomisk akkompagnement. Den passer perfekt med desserter og især med chokoladekager.

SE LUCA MARONI PRØVESMAGE VINEN HER:

https://youtu.be/cvBCr6FJfR8

48 Varer

Specifikke referencer

Ny vare