Biasiotto Spumante Brut
  • Biasiotto Spumante Brut
  • Biasiotto Spumante Brut

Biasiotto Spumante Brut

98,00 kr.
Inkl. moms

6 ud af 6 Stjerner ved Finans Bureauet.

En betagende spumante med en tydelig, usædvanlig og vedvarende aroma. Tør og afbalanceret med en tilfredsstillende og overbevisende smag, der er en resultat af den langsomme kontrollerede gæring. Vurderet til flotte 90 point af Luca Maroni!

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 88,20 kr. Op til 58,80 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

 

Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)

 

Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)

Drue(r) 100% Chardonnay
Vin distrikt Codroipo, Friuli Venezia Giulia
Planteoplysninger 4.000 planter pr. hektar, med et lavt udbytte for mousserende vin på 100 hkg. pr. hektar.
Vinfremstillingen Høsten finder sted sidst i august. Efter høsten hældes druerne i en trailer af rustfrit stål og bliver med det samme overført til en vin presse, som adskiller stilke fra druer og efterfølgende presser druerne. Herefter overføres pulpen til den bløde presse, som udtrækker al mosten, uden at presse hårdt. Derefter adskiller den skindet fra den flydende del. Efter dette ledes mosten ind i ståltanke ved kontrolleret temperatur. I tanken starter den alkoholiske gæring når der tilsættes en speciel gær. Dette er meget vigtigt for den endelige duft/bouquet. Gæringen foregår ved en konstant temperatur på 16-18°C. Når den nye vin er færdig opbevares den i rustfri ståltank i sammen med bærmen i 1 mdr. I denne periode checkes udviklingen af bouqueten daglig. På det rette tidspunkt overføres basisvinen til en trykbeholder hvor boblerne produceres. Spumanten bliver så nedkølet til en temperatur på -2 grader i en periode på 2-5 måneder, afhængig af dens udvikling, stadig i nærkontakt med bærmen. Til sidst bliver vinen flasket ved hjælp af en rustfri stålmaskine som er blevet renset ved damp og uden brug af kemikalier.
Farve Lys strågul med med en fin og meget vedvarende perlen.
Duft Intens aromatisk bouquet med frugtrige noter af æble, ananas og citrus. Intensiteten og udviklingen i bouqueten er meget bemærkelsesværdig.
Smag Afbalanceret, tør (restsukkerniveau på 8-9gr/l) og frisk. En værdifuld mousserende med en tydelig, vedvarende aroma der hele tiden udvikler sig. Den overbevisende smag er et resultat af en lang gæringsperiode.
Alkohol (vol) 12 %
Serveringsforslag Ideel som aperitif, som ledsager til salte appetizers, vinen kan også matche retter som risotto og pasta.

2 Varer

Specifikke referencer

Ny vare