Økologisk Pecorino
search
  • Økologisk Pecorino

Økologisk Pecorino

98,00 kr.
Inkl. moms

En økologisk vin, der også er velegnet for vegeanere da den er produceret uden brug af nogle animalske produkter!

Mængderabat

Antal Enhedsrabat Du sparer
6 10% 58,80 kr.
Antal
Sidste elementer på lager

  Sikkerhedspolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

  Forsendelsespolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

  Returneringspolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

Drue(r) 100 % Pecorino
Vin distrikt Ripatransone
Høst Høstudbytte på ca. 8-9 tons pr. hektar.
Vinfremstillingen Druerne udvælges omhyggeligt, og gennemgår en blød presning, hvorefter gæringen foregår i iltfri rustfri ståltanke. Mosten har kontakt med bærmen i en længere periode. Alt foregår ved kontrolleret temperatur.
Farve Strågul med grønlige reflektioner.
Duft Den intense aroma af frisk frugt som melon, mango, og frem for alt citrusblomster, er ren og tydelig. Dette gør vinen perfekt til en forfriskende og på samme tid velsmagende drik.
Smag Ganen er tør, og smagen glat, tiltalende og fristende.
Alkohol (vol) 13 %
Serveringsforslag Ideel til grillet fisk eller bløde oste.
Serveringstemperatur 12-14 °C
Respekt for miljøet: Følger selvfølgelig de gældende regulativer. Beskæring, opbinding og fjernelse af sideskud udføres manuelt. Vores vinmarker bliver konstant overvåget af vores teknikkere for tegn på sygdomme eller skadedyrsangreb for at garantere et virkelig fremragende slutprodukt, og for at vurdere behovet for at behandle med kobber og sulphurbaserede produkter og naturlige svampe. Ved at bevare hver eneste drue: Høsten foregår manuelt ved brug af små kurve som bringes til vineriet så hurtigt som muligt. Ved at anvende vedvarende energi: Stilkene fjernes ved brug af maskineri der får strøm fra et solfangeranlæg på taget. Ved at være opmærksom på de små detaljer: Gæringen bliver overvåget af vores teknikkere gennem analytiske laboratorieprøver og daglige smagninger. Vinene bliver renset gennem naturlig dekantering og dernæst filtreret. Gennem genbrug: Til disse vine bruges lettere og miljøvenlige glasflasker, 100% naturlig kork fra Sardinien, der er den nærmeste korkleverandør og genbrugspapkasser.

Også en vin for vegeanere da den er produceret uden brug af nogle animalske produkter!

2 Varer
Ny
chat Anmeldelser (0)