Falerio DOC No. 3
  • Falerio DOC No. 3
  • Falerio DOC No. 3
  • Falerio DOC No. 3

No. 3 Falerio DOC.

65,00 kr.
Inkl. moms

Betegnelsen ‘Falerio’ benyttes om sammensætningen af de lokale druer i Le Marche, der vinificeres som et ‘blend’. I denne udgave finder vi Trebbiano, Pecorino, Passerina, Vermentino, Chardonnay og Malvasia.

Antal

  • Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring) Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
  • Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring) Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Drue(r) Trebbiano, Pecorino, Passerina, Vermentino, Chardonnay & Malvasia.
Region Le Marche
Produktionsområde Lacrima
Høstudbytte 8-9 tons pr. hektar.
Vinfremstillingen Der anvendes cyromaceration, der betyder at de knuste druer holdes ved lav temperatur inden fermentationen, for at opnå kraftigere aromaer. Derefter presses mosten med skindet blødt, og bundfaldet adskilles fra den ugærede most. Til slut gærer mosten ved kontrolleret temperatur.
Lagring Vinen modnes sammen med bundfaldet og bærmen, også kaldet ‘sur lie’ i ståltankene i minimum 3 mdr. inden den flaskes. Lagring på ‘sur lie’ giver vinen større kompleksitet og finesse.
Farve Lys strågul med grønlige reflektioner.
Duft Sødmefuld, med lette noter af honning. Let struktur. Kompleks næse med hints af tropisk frugt og blomsterstøv.
Smag Veltilpasset syre og mineralitet. Lang eftersmag.
Serveringsforslag Ideel til stegt/grillet kød og hvid fisk.
Serveringstemperatur 10-12°C

Betegnelsen ‘Falerio’ benyttes ofte om sammensætningen af de lokale druer i Le Marche, der vinificeres som et ‘blend’.

14 Varer

Specifikke referencer

Ny vare