CPH oriGINal gin | Rhubarb
search
  • CPH oriGINal gin | Rhubarb

CPH oriGINal gin | Rhubarb

299,00 kr.
Inkl. moms

The summer gin

RHUBARB GINNEN er med sin delikate smag af rabarber den oplagte sommergin. Allerede i duften kan man fornemme dens sødme og mildhed samt en frisk snert af citrus, hvorefter den klassiske smagsgiver, enebær, kommer til udtryk. 

Antal

  Sikkerhedspolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

  Forsendelsespolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

  Returneringspolitik

(rediger med Kundeforsikringsmodulet)

RHUBARB GINNEN er med sin delikate smag af rabarber den oplagte sommergin. Allerede i duften kan man fornemme dens sødme og mildhed samt en frisk snert af citrus, hvorefter den klassiske smagsgiver, enebær, kommer til udtryk. Vi anbefaler at servere den i en sommerlig version med jordbær og basilikum. Fyld op med en klassisk tonicvand med citrusnoter.

Gin & Tonic med jordbær-rabarber og basilikum

Kom to jordbær i en shaker med et par basilikumblade og saften fra en skive citron – brug en støder til at mose det hele godt sammen. Kom seks isterninger i et low-ball glas og hæld ginen i. Sigt jordbærblandingen over i glasset – sørg for at få så meget saft med som muligt. Kram et par basilikumblade og kom dem i. Rør det rundt med en lang ske, indtil der dannes kondens på glasset og top med tonic. Garnér med et halv jordbær og en dusk basilikum.

Skærmbillede 2021-03-01 kl- 16-22-04.png

4 Varer

Du vil eventuelt også synes om

chat Anmeldelser (0)