

Du kan læse mere på sundhedsstyrelsens hjemmeside
Denne vin opnår man ved at vinificere den blå drue Negroamaro som en hvid. På den måde får man her den 'klassiske' krop som Negromaro druen giver kombineret med en frisk syre og harmonisk aroma, som findes I en hvidvin. En original vin med 90 point af Luca Maroni.
Sikkerhedspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Leveringspolitik (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Politik for retursendelser (rediger med modulet Kundegenforsikring)
Drue(r) | 100% Negroamaro |
Vin distrikt | Adelfia, Apulien |
Vinmarkens placering | San Donaci |
Jordbund | Ler-blanding |
Udbytte | 9 tons/hektar. |
Høst | Udelukkende manuel høst ved perfekt modenhed, hvor kun de bedste klaser bruges. Foregår sidst i september. |
Vinfremstillingen | Blød presning af druerne. Maceration og gæring ved kontrolleret temperatur. |
Lagring | Lagret på ståltanke og frigivet 1 mdr. efter den er kommet på flaske. |
Farve | Strågul med grønlige refleksioner. |
Smag | I munden er vinen frisk, blød og meget velafbalanceret med integreret mineralitet. Kompleks og vedvarende. |
Alkohol (vol) | 12,5% |
Serveringsforslag | Forretter, Aperitif eller til fisk. |
Serveringstemperatur | 12-14°C |
Anbefalet glas | Tulipanformet medium størrelse |
Du vil eventuelt også synes om