Amarone Cajo

En fantastisk kraftig Amarone! En vin med megen ‘krop’.  18th Berliner Wein Trophy (Tyskland) - Guld Medalje Mundus Vini 2014 (Tyskland) - Guld Medalje Merano Wine Award 2014 (Italien) -Bollino Rosso International Wine & Spirit Competition (UK) - Bronze Medalje Luca Maroni - 93 point

Tilgængelighed: 60 varer på lager

340,00 DKK

Tilføj til kurv

29 Varer i samme kategori:

Mere info

Drue(r)

50% Corvina, 30% Corvinone, 10% Rondinella, 5% Oseleta, 5% Croatina.

Vinfremstilling De allerbedste druer udvælges og tørres på naturlig måde i kasser i min. 4 mdr. På den måde indtørrer druerne og svinder 40% ind. Under denne proces frasorteres dårlige druer. De afstilkede druer fermenterer eller gærer i rustfri ståltanke hvor de konstant ‘vendes’ ved hjælp af en maskine opfundet af Ca ‘Botta selv. På den måde udnyttes kraften af druerne mest muligt. Fermenteringen foregår ved temperaturer mellem 18-22° C. Og selve macerationen varer 20 dage.
Lagring 12 mdr. på amerikanske barriques, samt yderligere lagring på flaske inden frigivelse.
Farve Dyb og mørk.
Duft/Smag En vin med megen ‘krop’. Velafbalancerede, overbevisende og delikate tanniner. Egetræet fornemmes klart. En kompleks aroma med let krydderi og tydelige noter af kirsebær og rosin. Lang og blød eftersmag med hints af vanilje.
Alkohol (vol) 16%
Serveringsforslag Denne vin passer godt til rødt kød, vildt og modne oste. Åben gerne vinen et par timer inden den skal nydes.
Serveringstemperatur 18-20°C
Lagringspotientiale 15 år +

        

  • Anmeldelser

  • Skriv en anmeldelse

    Amarone Cajo

    Amarone Cajo

    En fantastisk kraftig Amarone! En vin med megen ‘krop’. 

    18th Berliner Wein Trophy (Tyskland) - Guld Medalje

    Mundus Vini 2014 (Tyskland) - Guld Medalje

    Merano Wine Award 2014 (Italien) -Bollino Rosso

    International Wine & Spirit Competition (UK) - Bronze Medalje

    Luca Maroni - 93 point

    Skriv en anmeldelse