San Lorenzo - Ai Volti Tradizionale

En traditionel vin i 'Amarone' ligaen. 5 ud af 6 stjerner af Thomas Rydberg, Ekstra Bladet. "Veneto vælter sig i wow-effekt" 6 Stjerner hos flaskehalsen.nu Fantastisk sødme og fylde- prøv den til and og brunede kartofler. 

Tilgængelighed: 54 varer på lager

169,00 DKK

Tilføj til kurv

29 Varer i samme kategori:

Mere info

Drue(r) Corvina Veronese, Rondinella & Molinara
Vin distrikt Valpolicella Classico
Jordbund Kalk- og lerholdig jord
Høst De allerbedste druer udvælges, og håndplukkes sidst i september.
Vinfremstillingen Vinificeringen påbegyndes i slutningen af januar/februar efter at druerne har ligget til tørre (yderligere modning) i ventilerede kasser. Druerne presses på traditionel vis med skind, og ”vendes” daglig i 20-25 dage. Efter dette modner vinen i slovenske egetræsfade i 36 mdr. inden den kommes på flaske. Der produceres ca. 10.000 flasker årligt.
Farve Intens rubinrød farve, mørk og kraftig.
Duft/Smag Vinen er fyldig i glasset, med komplekse og meget intense aromaer. Frugtrig, med undertoner af kirsebær og hindbær, mandel og tobak. En tør, men dog blød smag hvor tanninerne er elegant afballanceret. Dejlig vedholdende i smagen.
Alkohol (vol) 16%
Serveringsforslag Perfekt til røde stege, specielt vildtkød. Også god til ost.
Serveringstemperatur 18°C-20°C
Lagringspotientiale Op til 10 år.

Ai Volti serien blev lanceret da Amarone fik D.O.C.G. status. Tidligere havde man måttet sælge 70% af druerne under betegnelsen Amarone, men nu gælder det kun 50%. Dvs. at man stadig har den samme mængde Amarone, men det må ikke længere sælges med Amarone på etiketten, derfor sælger Corte Lenguin nu de resterende 20% uden at der står Amarone på etiketten - men i stedet Ai Volti - til en reduceret pris. Denne vin er derfor fuldstændig identisk med deres Amarone Classico - de samme druer, den samme vinificering, de samme fade, den samme flaske osv.

 • Anmeldelser

 • Skriv en anmeldelse

  San Lorenzo - Ai Volti Tradizionale

  San Lorenzo - Ai Volti Tradizionale

  En traditionel vin i 'Amarone' ligaen. 5 ud af 6 stjerner af Thomas Rydberg, Ekstra Bladet.

  "Veneto vælter sig i wow-effekt" 6 Stjerner hos flaskehalsen.nu

  Fantastisk sødme og fylde- prøv den til and og brunede kartofler. 

  Skriv en anmeldelse