Cabernet Franc Terre Di Ger

Italiens ”vinguru” Luca Maroni giver denne vin 94 point ud af 99 mulige! Valgt som Italiens bedste Cabernet Franc ud af 47 vine!

Tilgængelighed: 29 varer på lager

95,00 DKK

Tilføj til kurv

30 Varer i samme kategori:

Mere info

Drue(r) Cabernet Franc
Vin distrikt DOC Friuli Grave
Produktionsområde Arnconi’s vinmarker
Jordbund Kalksten og lerjord
Plante oplysninger Guyot opbinding. Ca. 5000 planter pr. hektar. Stærke stokke med mange knopper og mange blade. Der tyndes ud i druerne hvilket medfører mindre udbytte af stokkene – ca. 8 tons pr. hektar.
Høst Normalt mellem udgangen af september og den første uge i oktober, men det afhænger af klimaet i perioden.
Vinfremstillingen De modne druer plukkes enten med maskine eller håndplukkes. Ved ankomsten til vingården føres de afstilkede druer i ståltanke i nærværelse af tøris, og føres øjeblikkelig ind i ståltankene. Temperaturen i tankene holdes konstant mellem 8-10°C i et par dage for at ekstrahere farve og sødere tanniner. Herefter øges temperaturen til 20°C for at påbegynde fermenteringen. Efter et par dage med gæring startes en blød presning af druerne og den malolaktiske gæring i ståltankene. Vinen lagres 12 mdr. i tankene.
Farve En intens rubinrød farve.
Duft Krydret og behagelig, balsamico nuancer med en undertone af vilde bær, blomster og lakrids.
Smag Bred og udvidet, lang og blød i munden, afbalanceret syrlighed. Jordbær og solbær.
Alkohol (vol) 13%
Produktion 6.600 flasker årligt.
Serveringsforslag God til alle former for steg, grillet kød, svampe og vildt.Desuden grøntsagssuppe, pasta med kødsovs eller pølsebord.
Serveringstemperatur 16-18°C

Valgt som Italiens bedste Cabernet Franc ud af 47 vine!

  • Anmeldelser

  • Skriv en anmeldelse

    Cabernet Franc Terre Di Ger

    Cabernet Franc Terre Di Ger

    Italiens ”vinguru” Luca Maroni giver denne vin 94 point ud af 99 mulige!

    Valgt som Italiens bedste Cabernet Franc ud af 47 vine!

    Skriv en anmeldelse