Merum Bellicoso

Kultvin lavet på Barbera. Kåret som Italiens bedste rødvin! Italiens ‘vinguru’ Luca Maroni giver denne vin 99 point uf af 99 mulige!

Tilgængelighed: 19 varer på lager

230,00 DKK

Tilføj til kurv

29 Varer i samme kategori:

Mere info

Drue(r) 100% Barbera
Vin distrikt Produktionsområdet ligger på grænsen mellem provinserne Asti og Alessandria.
Vinfremstillingen Bellicoso er en meget seriøs vinproducent, der arbejder hårdt i marken, hvor der bliver draget omsorg for hvert enkelt drueklase, så denne får den helt rigtige eksponering for solen. Han kører med et meget lavt udbytte, idet han hun producerer 4.000 kg. pr. hektar. Der anvendes ingen former for sprøjtemidler eller kemikalier. Ingen tilsætningsstoffer. Vinen lagrer på nye barriques.
Farve Rubinrød med blålige refleksioner. Tyk i glasset.
Duft/Smag Bemærkelsesværdig duft af blomster, moden frugt, brombær og marmelade. I munden indhyller de bløde tanniner ganen. Forekommer rund med usædvanlig harmoni og balance mellem frugt og krydderier. Meget autentisk smag af Barbera.
Produktion Der produceres kun 3.000 flasker om året.
Alkohol (vol) 15%
Serveringsforslag Som ung vin ideel til snacks, måltider bestående af kød, kartofler og grøntsager, risotto eller ost. Med alderen bliver ‘kroppen’ kraftigere og dermed endnu bedre som akkompagnement til både hvidt og rødt kød. En fantastisk vin! Også en vin for vegeanere da den er produceret uden gelatine.
Serveringstemperatur 18°C
Lagringspotientiale Meget holdbar - 12 år +. Vil med alderen blot blive endnu mere harmonisk og smagfuld.

Italiens ‘vinguru’ Luca Maroni giver denne vin 99 point uf af 99 mulige, og skriver følgende: ‘Bellicoso er en lille producent med store evner. Vinmarkerne og produktionsfaciliteterne er i top, således at de analytiske og tekniske forudsætninger er til stede, til at producere en vin der konstant er blandt de bedste rødvine i Italien, en vin der skiller sig ud med dens suveræne intensitet, blødhed og klare brombær aroma. Et absolut mesterværk fra denne vidunderlige producent.’ 

Diploma

 • Anmeldelser

 • Skriv en anmeldelse

  Merum Bellicoso

  Merum Bellicoso

  Kultvin lavet på Barbera. Kåret som Italiens bedste rødvin!

  Italiens ‘vinguru’ Luca Maroni giver denne vin 99 point uf af 99 mulige!

  Skriv en anmeldelse