Tiramisu Der er 1 produkt.

De fleste kender den super lækre Italienske dessert-'kage' Tiramisu.

Til denne dessert anbefaler vi af hvide dessertvine Moscato eller Verduzzo DOC. Af røde dessetvine anbefaler vi en af de to Recioto Classico, Recioto della Valpolicella med 92 point.

Her er en autentisk opskrift på denne dessert som vi selv bruger:

INGRIDIENSER:

Ca. 16    Savoyard 'kiks' (lady fingers)

1-2  dl.   Marsala (italiensk sød vin)

2     dl.   Stærk Espresso

3            Pasteuriserede æggeblommer

3 spsk.   Sukker

250 g.    Mascarpone (italiensk sød ost)

1/4 l.     Piskefløde

2 spsk.   Kvalitets Kakaopulver

FREMGANGSMÅDE:

Pisk æggeblommer tyk med sukkeret, og rør forsigtigt Mascrapone osten i. Pisk fløden, og ven den i cremen.

Bland Espressoen og Marsalaen, og vend Savoiardi 'kiksene' i væsken.

Læg et lag 'kiks', og ovenpå cremen, og sådan fortsætter man indtil man har et par lag. 

Lav gerne kagen dagen før brug, og lad den stå i køleskabet og 'trække'. (Hvis man ikke har tid til det, skal 'kiksene' suge mere af Espresso/Marsala væsken under tilberedningen)

Lige inden serveringen sigtes kakaoen henover kagen.

Nyd denne lækre spise med en af vores dessertvine. 

  • Recioto
    Til salg! 165,00 DKK
    Tilføj til kurv Vis