Liste over varer fra producent Biasiotto

Vineriet ligger i Quero Vas, ved siden af rådhuset hvor 3. Generation - Luigi - igennem 9 år virkede som borgmester fra 2004. I dag drives produktionen af 4. generation - Andrea og Tatiana. De fortsætter ufortrødent den lange familietradition, idet de gør klogt brug af den erfaring der er opsamlet og videregivet generation efter generation, samtidig med at de har holdt fast i den kvalitets orienterede filosofi de er kendt og elsket for.


Konceptet er enkelt - høj kvalitet for pengene og god service. Biasiotto er en producent hvor man tydeligt mærker passionen strømme igennem, samtidig med at de har den kølige erfaring i baghånden og dog ambitionen om hvert år at gøre det en tak bedre. 


Vineriet er udstyret til moderne vinificering ved kontrolleret temperatur, de bruger udelukkende rustfrit stål til opbevaring af både druer og most. Deres mål er hvert år at få det optimale ud af det materiale naturen giver dem og at bruge så få kemikalier som muligt.


Biasiotto er et lille firma med 3 fastansatte og 6 sæsonarbejdere. De varetager selv så mange af opgaverne i firmaet som muligt og holder derved omkostningerne nede. De ejer 25 hektar, og opkøber 5% af deres druer, det giver en årlig produktion på 370.000 flasker.


Den Gode Vino er stolte af at have eneforhandling af Biasiottos 4 fantastiske mousserende vine!

Flere