Liste over varer fra producent Futura 14 di Bruno Vespa e Figli - Vespa Vignaioli per Passion

Navnet 'Vespa Vignaioli per Passion' er valgt af Bruno Vespa og hans to sønner Alessandro og Frederico, til at præsentere deres vine for det italienske og internationale marked. Virksomheden blev grundlagt i 2014, og er derfor helt 'ny'. Virksomheden blev grundlagt med stor passion for vin, som navnet også afspejler. 


Bruno Vespa er en stor tv kendis i Italien, hvor han igennem årtier som dygtig journalist har haft sig eget program. 


Bruno har elsket vin-verdenen siden 70'erne hvor Luigi Veronelli præsenterede ham for mændene og kvinderne i industrien. Bruno har ofte fortalt disse menneskers historie igennem hans artikler. Han har interwievet mange vin-producenter, og anmeldt mange vine, hvilket naturligt førte til at han selv ønskede at blive en sådan. 


Familien Vespa ejer vingården 'Masseria La Reni' i Mandurias i regionen Apulien. Her råder de over mere end 25 hektarer, hvor de meste af jorden er beplantet med vin, mens resten forventes beplantet med nye stokke indenfor kort tid. 


Bruno har haft den dygtige kultønolog Riccardo Cotarella, der virker som formand for den internationale sammenslutning af ønologer, til at 'hjælpe' med at skabe bæredygtige vine, der allerede i deres første årgang vandt mange priser og stor hæder for deres kompleksitet og fylde.


Den Gode Vino er stolte over at have ene-forhandling på disse fantastiske vine i Danmark.Flere
  • Raccontami
    290,00 DKK
    Tilføj til kurv Vis