Vin til Maden Ingen varer.

Du kender det helt sikkert:

Du åbner en flaske god vin, og den matcher fuldt ud dine forventninger. Den har alt det, du synes en god vin bør have!

Weekenden efter er gæsterne på vej, og du tænker at netop disse mennesker vil sætte pris på sådan en god flaske, så du finder en flaske magen til på hylden, og dine forventninger er høje. Flasken kommer på bordet til den hjemmelavede lækre middag. Du smager forventningsfuldt på de gyldne dråber, men oplevelsen er bare ikke som du husker det. Det er samme vin, samme årgang og samme temperatur så hvad er det, der gør forskellen?

- Selvfølgelig har humør, selskab og andre faktorer indflydelse på hvor meget man nyder en vin, men den ting der efter vores erfaring har aller størst indflydelse på, om en vin skal have succes hver gang den åbnes, faktisk er hvad man serverer til vinen.

Vi vil meget gerne have at i har succes med sammensætningen af vin og mad. - Så lad os være jeres vej til succes hver gang i åbner en flaske vin. 

Her er der givet nogle forslag, og vi håber med tiden at kunne tilbyde jer opskrifter som vi har haft succes med til de forskellige vine.