Varer af mærket Jacques Robin

Jacques og Annie var henholdsvis 21 og 18 år gamle da de plantede deres første vinstokke i 1973 i Sorbet. Indtil Vinstokkene blev gamle nok, arbejdede de i andre champagne huse for at lære sig håndværket. 

I 1986 lancerede de deres første Champagne under eget navn. I dag dyrker de godt 9 hektar fordelt på 22 forskellige paraceller. 2/3 er Pinot Noir og resten er Chardonnay. 

De har ikke økologisk certifikat, men de har arbejdet efter de økologiske principper igennem mange år. 

Cote de Bar er mest kendt for at sælge deres druer til de store huse i det nordlige Champagne, men distriktet anses for at være blandt de mest spændende Champagne, da yngre, kreative producenter gennem de sidste 20 år har slået sig ned her, da jordpriserne er lidt lavere. De stiger dog stødt, efterhånden som områdets popularitet øges. 

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)