Liste over varer efter producent Biagi Winery

Vinene kommer fra et område i Le Marche som ligger så tæt på Adriaterhavet at du kan mærke saltet fra derfra i luften man indånder. Man mærker også luftstrømningerne fra Gran Sasso bjergene, og vinmarkerne ligger på disse bjergsiderca. 200 m.o.h.

Den kalkholdige jordbund er ideel til vindyrkning og samtidig er der utallige vandkilder der giver god vækst og høj kvalitet.

De satser i deres produktion på høj kvalitet, de varetager omhyggeligt alle dele af produktionen med det mål at give kunderne en oplevelse af høj kvalitet,. men samtidig yderst konkurencedygtige priser.

Deres vine har vundet adskillige priser og udmærkelser i internationale konkurrencer. 

I dag varetages familieproduktionen af Fabrizio og Luca, men det hele startede i 40érne med deres bedstefar Giovanni. Deres vine fortæller historien om ærlighed, kvalitet og familiepassion, der er gået i arv generation efter generation.

De håndplukker alle deres druer og satser på lokale druer som Trebbiano, Passerina, Pecorino, Malvasia og Montepulciano. I alt dyrker de vin på ca. 40 hektarer. De udtrykker stor respekt for naturen og jorden de dyrker.

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)