Liste over varer efter producent Ca Botta

Ca ´Botta råder over 21 Hektar land, beliggende 500 m.o.h. De købte markerne for 12 år siden, men vinstokkene er mere end 40 år gamle. De råder desuden over 20 hektar lejet jord på den anden side af Garda søen, nær Salo, men her producerer de hvide vine, primært riesling.

Ca ´Botta er grundlagt af Yuri Cabotta, Fabio Melotto og Luisito Vincenzi. 

De producerer godt 40.000 flasker om året.

De råder over 21 Hektar land, beliggende 500 m.o.h. De købte markerne for 12 år siden, men vinstokkene er mere end 40 år gamle. De råder desuden over 20 hektar lejet jord på den anden side af Garda søen, nær Salo, men her producerer de hvide vine, primært riesling.

Deres marker er udenfor classico området, men til gengæld har den større højde hvorpå markerne er beliggende, en fordel i de dårlige år med meget regn, da planterne derfor ikke får så meget vand som dem beliggende i dalen. Planterne udsættes derfor for større temperatur svingninger, hvilket giver mere ekstrakt til druerne.

Deres produkter er 100% naturlige produkter, uden nogen form for tilsætning i form af smagsstoffer, farve, alkohol, sukker eller vand.

De fremstiller vinen i moderne faciliteter, men på traditionel vis. Kombination af respekt for traditionen, samtidig med at de hele tiden prøver at forny sig og udvikle nye produktionsmetoder i håbet om hele tiden at forbedre kvaliteten, resulterer i fremragende vine.

Gutterne har desuden opnået patent på en maskine der macererer ved at roterer 22 gange i døgnet, og derved udvinder mere 'kraft'- faktisk giver det op til 30 % mere ekstrakt.

Ønologerne er de kunstnere der skaber vinens karakter, giver dem deres sjæl. De er ansvarlige for duftene i dit glas, de associationer de bringer dig og den nydelse du får i smagen. De er stolte af gennem den vin du drikker at kunne dele deres passion for den italienske jordbund og druer. - Det er lige sådan Yuri Cabotta er, en ildsjæl der har stor passion for sit værk!

Ca ´Botta vine er skabt med passion og ønsket om at vinde din kærlighed og respekt for deres område gennem vinen. 

"Vi putter vores hjerte i hvert eneste glas Ca ´Botta vin. Vi ved at du vil mærke det øjeblikkeligt, allerede ved den første slurk af vinen.”

Se sommelier Andreas Larsson, der i 2007 blev kåret til verdens bedste sommelier, blindsmage Amarone 'Cajo' fra Ca 'Botta i klippet nedenunder:

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)