Tiramisu

De fleste kender den super lækre Italienske dessert-'kage' Tiramisu.

Her er en autentisk opskrift på denne dessert som vi selv bruger:

INGRIDIENSER:

Ca. 16    Savoyard 'kiks' (lady fingers)

1-2  dl.   Marsala (italiensk sød vin)

2     dl.   Stærk Espresso

3            Pasteuriserede æggeblommer

3 spsk.   Sukker

250 g.    Mascarpone (italiensk sød ost)

1/4 l.     Piskefløde

2 spsk.   Kvalitets Kakaopulver

FREMGANGSMÅDE:

Pisk æggeblommer tyk med sukkeret, og rør forsigtigt Mascrapone osten i. Pisk fløden, og ven den i cremen.

Bland Espressoen og Marsalaen, og vend Savoiardi 'kiksene' i væsken.

Læg et lag 'kiks', og ovenpå cremen, og sådan fortsætter man indtil man har et par lag. 

Lav gerne kagen dagen før brug, og lad den stå i køleskabet og 'trække'. (Hvis man ikke har tid til det, skal 'kiksene' suge mere af Espresso/Marsala væsken under tilberedningen)

Lige inden serveringen sigtes kakaoen henover kagen.

Nyd denne lækre spise med en af vores dessertvine. 

Tiramisu

Tiramisu

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre